Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Trouwen in Tilburg voortaan ook op zaterdag

Datum nieuwsfeit: 14-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Tilburg
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Tilburg

14-1-2002
Trouwen kan in Tilburg op zaterdag voortaan hele dag Van 's morgens negen tot 's middags zes

In Tilburg kan voortaan op zaterdag de hele dag getrouwd worden: van 's morgens negen tot 's middags zes uur. Tot nu toe was dit op zaterdag alleen mogelijk van 09.00 tot 12.00 uur.

Dit betekent dat in Tilburg nu van maandag tot en met zaterdag voor de burgerlijke stand getrouwd kan worden van 09.00 tot 18.00 uur. Deze verruiming van de trouwmogelijkheden past binnen het dienstverleningsconcept van de gemeente waarbij de klant centraal staat. Naast de invoering van het geregistreerd partnerschap en de openstelling van het huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht, is de gang van zaken rond huwelijksvoltrekkingen recent verder verbeterd. Zo zijn er extra (buitengewoon) ambtenaren van de burgerlijke stand benoemd. Daarnaast zijn er gastvrouwen en heren aangetrokken die de bruidsparen in de diverse locaties ontvangen en begeleiden naar de trouwzalen. Ook kunnen bruidsparen door henzelf gekozen muziek op een cd-installatie laten afspelen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie