Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kweekvijver Groep sluit zich aan bij AOT

Datum nieuwsfeit: 15-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: AOT
Zoek soortgelijke berichten
AOT

Amsterdam, 15 januari 2002

PERSBERICHT

Kweekvijver Groep sluit zich aan bij AOT
---

AOT heeft het voornemen om alle aandelen van De Kweekvijver Groep over te nemen. Naast de optiehandelsbedrijven Edu Traders is het bedrijf actief op het gebied van opleidingen en werving & selectie.

De Kweekvijver Groep zal voor de handel gebruik gaan maken van AOT ondersteuning en AOT zal gebruik gaan maken van de diensten van De Kweekvijver Groep op het gebied van opleiding en werving & selectie.

De Kweekvijver Groep zal als aparte groep blijven opereren. Het bedrijf heeft 20 medewerkers. AOT verwacht dat het bedrijf een licht positieve bijdrage aan het resultaat zal leveren.

De mogelijke aansluiting zal plaatsvinden indien de toezichthoudende instanties goedkeuring hebben verleend en een due diligence naar tevredenheid is afgerond.

Over AOT

AOT is één van Europa's grootste onafhankelijke handelsbedrijven in effecten en derivaten en zij maakt daarbij gebruik van een sterk IT en kwantitatief research team.

Naast Amsterdam heeft AOT ook kantoren in Antwerpen, Londen, Sydney, San Francisco en Chicago. AOT is lid van acht effectenbeurzen en tien derivatenbeurzen.


-/-/-/-/

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie