Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opleiding Transport en Logistiek en SCT starten ManagementSchool

Datum nieuwsfeit: 15-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Vakopleiding Transport en Logistiek
Zoek soortgelijke berichten

Vakopleiding Transport en Logistiek


15 JANUARI 2001
Vakopleiding Transport en Logistiek en SCT introduceren de ManagementSchool

De expertise op het gebied van managementopleidingen van Vakopleiding Transport en Logistiek en SCT Training en Opleiding BV is nu verenigd in de ManagementSchool. Managers in de transport- en logistieke sector kunnen terecht voor opleidingen, cursussen en trainingen voor verschillende vervoersmodaliteiten op alle vakgebieden. Van het ondernemersdiploma tot communicatie en van planner wegvervoer tot commercieel onderhandelen.

De ManagementSchool is het eerste opleidingsinstituut in Nederland waarin zo'n breed scala aan opleidingen, cursussen en trainingen voor het middenkader en management in de sector transport en logistiek zijn ondergebracht. Het uitgangspunt van alle onderdelen van de ManagementSchool is de dagelijkse praktijk. De trainers van de ManagementSchool komen veelal uit de sector zelf, waardoor zij de koppeling van theorie naar de praktijksituatie goed kunnen maken. Het doel van de ManagementSchool is de persoonlijke ontwikkeling van het middenkader en management. Een doelgroep die cruciaal is voor het functioneren van het bedrijf.

Drie pijlers
In de ManagementSchool staan drie pijlers centraal:
* beroepskwalificerende opleidingen voor diverse vervoersmodaliteiten

* cursussen en trainingen op uiteenlopende vakgebieden
* cursussen op maat, toegesneden op de individuele behoeften van de bedrijven

Het assortiment bestaat nu uit 36 opleidingen, cursussen en trainingen, maar wordt de komende jaren verder uitgebreid. Het niveau is MBO tot MBO plus. Gezien de hoeveelheid vestigingen door heel Nederland kunnen de cursisten in principe dicht bij huis hun opleiding volgen.

Meer informatie
Voor meer informatie over de ManagementSchool kunt u bellen met 0900-1442 ( 0,10 p/m). Daar kunt u onder andere de ManagementSchool brochure en cursuskalender aanvragen. Ook kunt u terecht op de internetsite www.vtenl.nl.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie