Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Italiaans advocatenkantoor sluit zich aan bij CMS alliantie

Datum nieuwsfeit: 15-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CREATIVE VENUE

Italiaans advocatenkantoor sluit zich aan bij CMS alliantie

Persbericht

CMS versterkt positie in Zuid-Europa
Italiaans advocatenkantoor sluit zich aan bij CMS alliantie

Utrecht, 14 januari 2002. Per 1 februari 2002 treedt het Italiaanse advocatenkantoor Adonnino Ascoli & Cavasola Scamoni (AA&CS) toe tot de internationale alliantie CMS Transnational Legal Services. CMS Derks Star Busmann, één van de grootste juridische ondernemingen in Nederland, is mede oprichter van deze alliantie.

AA&CS telt 21 partners en totaal 50 fee earners en heeft vestigingen in de belangrijkste Italiaanse zakencentra, Rome en Milaan. Het kantoor behoort tot de weinige Italiaanse advocatenkantoren met een sterke positie op het gebied van zowel de advocatuur als de belastingadviespraktijk. Het full service kantoor heeft een goede reputatie en legt zich in het bijzonder toe op ondernemingsrecht, bank- en effectenrecht, arbeidsrecht en de procespraktijk.

Frans Vermeulen, bestuursvoorzitter van CMS Derks Star Busmann: 'Door de goede reputatie en de sterke positie van AA&CS binnen zowel de advocatuur als de belastingadviespraktijk sluit het kantoor perfect aan bij CMS. We zijn verheugd over de uitbreiding van onze alliantie met dit kantoor, dat gevestigd is in één van Europa's belangrijkste markten'. Hij vervolgt: 'Met de toetreding van CMS Bureau Francis Lefebvre vorig heeft CMS zich sterker gepositioneerd in Europa. We zijn blij nu te kunnen uitbreiden in Zuid-Europa'.

'De laatste jaren hebben we veel veranderingen zien plaatsvinden in de Italiaanse markt voor juridische dienstverlening, waarbij internationale allianties Italiaanse kantoren overnamen', aldus Pietro Cavasola, managing partner bij AA&CS. 'Door ons aan te sluiten bij CMS zijn wij niet alleen in staat onze bestaande cliënten de diensten van partner-advocatenkantoren aan te bieden, tevens kunnen wij onze specialistische kennis en ervaring op het gebied van de Italiaanse advocatuur en belastingadviespraktijk aanbieden aan cliënten van andere CMS kantoren'.]


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie