Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PR-activiteiten Crypsys ondergebracht bij Whizpr

Datum nieuwsfeit: 15-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
PR-activiteiten CRYPSYS ondergebracht bij Whizpr

Gorinchem, 15 januari 2002 CRYPSYS Data Security, specialist op het gebied van informatiebeveiliging, heeft met ingang van dit jaar haar PR-activiteiten ondergebracht bij Whizpr.

CRYPSYS is een zelfstandige Nederlandse onderneming die sinds 1989 actief is op het gebied van gegevensbeveiliging. CRYPSYS vertegenwoordigt een aantal fabrikanten uit Europa en de Verenigde Staten op het gebied van informatiebeveiliging. Het aanbod aan diensten en producten omvat oplossingen in software, hardware of een combinatie hiervan. Daarnaast biedt het bedrijf diverse diensten zoals data recovery, risicoanalyse, beveiligingsplannen, antivirus workshops en bewustwordingsprogramma s ter verbetering van de attitude ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie