Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: District Zuid

Datum nieuwsfeit: 15-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: District Zuid 15-01-2002 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Aanrijding fietser en auto
ALMERE Op het Spoorbaan heeft zich maandagmorgen aanrijding voorgedaan tussen en auto en een fietser. Een 31-jarige automobilist uit Almere zag waarschijnlijk een 52-jarige fietser uit Almere over het hoofd. Een botsing was niet meer te voorkomen. De fietser is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

Easy Rider controle
ALMERE De politie heeft maandagmiddag op het Noordeinde in het kader van het Easy Rider Project een korte bromfietscontrole uitgevoerd. Van de 8 gecontroleerde bromfietsen bleek er geen één helemaal in orde. In totaal zijn 14 bekeuringen uitgeschreven, voornamelijk voor rijden zonder helm en het overschrijden van de constructiesnelheid.

Kop-staartbotsing afrit A6
ALMERE Maandagmiddag heeft zich op de afrit Almere Haven van de rijksweg A6 een kop-staartbotsing voorgedaan waarbij 5 autos betrokken raakten. De botsing was ontstaan in een korte file die op de afrit stond. Een zesde auto wilde tussen de file uit rijden om zo te voorkomen dat hij bij de botsing werd betrokken, maar werd toch geraakt. Twee personen zijn voor de zekerheid overgebracht naar het Flevoziekenhuis, maar bleken geen letsel opgelopen te hebben.

Inbreker aangehouden
ALMERE Maandagnacht is op het s Hertogenboschplein een 20-jarige man uit Almere aangehouden op verdenking van inbraak bij een supermarkt. Twee agenten in burger zagen de man rommelen aan het sluitwerk aan de achterkant van de supermarkt. Ze maakten zich kenbaar als politie, waarop de verdachte het op een lopen zette. Na een korte achtervolging konden de agenten hem aanhouden. De verdachte verzette zich hevig tegen aanhouding. Uiteindelijk kregen de agenten hem in bedwang en is hij geboeid overgebracht naar het politiebureau. Hij is voor nader verhoor ingesloten.

Schuurtje in brand
ALMERE De brandweer heeft maandagnacht op de Moutmolenstraat een brand in een houten schuurtje moeten blussen. De brand was snel onder controle, maar het schuurtje is door het vuur volledig verwoest. De politie heeft assistentie verleend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie