Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 15-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 15-01-2002
Politieberichten district Binnensticht, 08.45 uur

Straatroof

DRIEBERGEN / RIJSENBURG Maandagmorgen vond op de Hoofdstraat een beroving plaats waarbij een vrouw gewond raakte.

Omstreeks 10.30 uur liep een 22-jarige vrouw uit De Bilt vanaf het station naar de bushalte. Onderweg werd zij plotseling aangesproken door twee onbekende mannen. Nog voor dat zij antwoord kon geven werd de handtas van haar schouder getrokken en kreeg zij een trap tegen haar onderbeen.

Het slachtoffer moest de tas loslaten waarna de verdachten wegvluchtten. De politie is op zoek naar getuige(n) van deze beroving. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Binnensticht, tel.: 0900 88 44.

Alcohol en snelheidscontrole

DE BILT Maandagavond heeft de politie op de Soestdijkseweg een snelheidscontrole uitgevoerd. Van de 29 gecontroleerde voertuigen reed niemand te hard.
Op de Blauwkapelseweg werd omstreeks 22.30 uur op het gebruik van alcohol gecontroleerd. In totaal moesten 34 mensen een blaastest afleggen. Geen van de bestuurders had gedronken.

Op de Leijenseweg werden 102 bestuurders gecontroleerd. Ook hier had niemand gedronken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie