Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Lekstroom

Datum nieuwsfeit: 15-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 15-01-2002
Politieberichten district Lekstroom, 09.40 uur

Sluipers bekeurd

VIANEN Op maandag 14 januari heeft de politie tussen 07.00 en 09.00 uur op de Don Velascodreef ter hoogte van Motel van der Valk op sluipverkeer gecontroleerd.

Vijftig voertuigen werden op kenteken bekeurd. Twintig bestuurders keerden bij het zien van de opvallende politiewagen om en besloten niet verder te sluipen, maar op een legale manier de weg naar hun bestemming te nemen.

Zwartrijder met veel waspoeder

NIEUWEGEIN Op maandag 14 januari werd een man op zwartrijden in de tram betrapt, tevens bleek hij van diefstal afkomstige waspoeder bij zich te hebben.

Rond 14.30 uur controleerden Connexionmedewerkers een trampassagier. De man bleek geen geldig plaatsbewijs te hebben en gaf aanvankelijk een valse naam op. Hij werd daarop aangehouden.

De man, 32 jaar oud en zonder vaste woon- of verblijfplaats, bleek acht pakken waspoeder bij zich te hebben. Hij bekende die ochtend het waspoeder bij een winkel op het Hoog Zandveld te hebben gestolen. De winkelier deed in de loop van de middag aangifte.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie