Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tweede overval in Meppel opgelost

Datum nieuwsfeit: 15-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Tweede overval in Meppel opgelost
14:16 dinsdag 15 januari 2002

Dirk Neef, 0522 - 27 4015 of 06 - 51 557 950

MEPPEL. In het onderzoek naar de serie overvallen heeft de politie in Meppel ook klaarheid gebracht in de overval op een benzinestation aan het Groeneveld in Meppel. Twee verdachten die vast zitten voor de overval op de Aldi supermarkt hebben ook deze overval bekend.

Op 2 oktober overviel een gewapende man dit tankstation. Een medewerkster werd bedreigd en de overvaller maakte zich met een geldbedrag uit de voeten, daarbij achtervolgd door een getuige. Deze getuige werd tijdens zijn achtervolging door de overvaller met het wapen bedreigd.

Uit het onderzoek van de politie is gebleken dat deze overval en de overval op de Aldi zijn gepleegd door een 49 jr. man uit Meppel. Een 51 jr. plaatsgenoot was medeplichtig. Beide mannen hebben hun rol in de overvallen inmiddels bekend. Beiden zijn bekende harddrugsgebruikers. De buit van beide overvallen is dan ook opgegaan aan drugs. Beide mannen worden ook verdacht van andere misdrijven.

Het onderzoek naar de overige overvallen gaat verder. In verband hiermee zitten er nog een aantal verdachten vast. Meer aanhoudingen worden verwacht.

---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie