Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MKB vindt voorstellen commissie CO2-handel onacceptabel

Datum nieuwsfeit: 15-01-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
MKB-Nederland

MKB Nieuws, bericht

15-01-2002
MKB-Nederland: voorstellen commissie CO2-handel volstrekt onacceptabel

MKB-Nederland vindt dat de voorstellen van de Commissie CO2-handel, onder voorzitterschap van voormalig Shell-manager Vogtländer, zorgen voor een kunstmatige tweedeling van het Nederlandse bedrijfsleven. De door de commissie voorgestelde aanpak zorgt ervoor dat de voordelen van emissiehandel primair komen te liggen bij energie-intensieve internationals en de nadelen hoofdzakelijk bij het meer nationaal georiënteerde midden- en kleinbedrijf en de consument. De voorstellen zijn voor het midden- en kleinbedrijf daarom volstrekt onacceptabel. Dit stelt MKB-Nederland in reactie op het hedenochtend gepresenteerde eindrapport "Handelen voor een beter ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie