Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Maasland

Datum nieuwsfeit: 15-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Oss 15-01-2002
Politiebericht district Maasland

AUTO WEG

In de nacht van maandag op dinsdag is op de Bongerd in Oss een auto gestolen. Het betrof een rode Audi, kenteken TZ-SP-28, waarde 5000 euro.

RAMKRAAK IN OSS

In dezelfde nacht is een ramkraak gepleegd op een winkel aan de Heuvelstraat in Oss. Met een auto werd de roldeur van het pand totaal vernield. Uit de winkel verdween een onbeken-de hoeveelheid kleding. De politie vond later in de omgeving van de winkel nog enkele kle-dingstukken terug. De kraak is vermoedelijk gepleegd met een gestolen auto, want enige tijd later werd op de Karper een Oss een blauwe Audi met ingeslagen ruit aangetroffen. In de auto vond de politie nog enkele kledingstukken, afkomstig uit de winkel. De eigenaar, die zijn auto nog niet had gemist, heeft inmiddels aangifte van diefstal gedaan. Naar aanleiding van de ramkraak heeft de politie een buurtonderzoek ingesteld op de Heuvel in Oss. De uitslag van dit onderzoek is nog niet bekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie