Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 15-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Den Bosch 15-01-2002
Politiebericht district Den Bosch

VROUW GEWOND BIJ AANRIJDING (s-Hertogenbosch)

Dinsdagmorgen is een 63-jarige Bossche gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Victorialaan / Aartshertogenlaan in s-Hertogenbosch. Een 43-jarige automobilist / plaatsge-noot verleende, komende vanaf de Victorialaan, de fietsende vrouw geen voorrang. Daarop onstond een aanrijding. Het slachtoffer is met kneuzingen aan rug en nek overgebracht naar het Jeroen Boschziekenhuis.

VERKEERSCONTROLE CENTRUM (s-Hertogenbosch)

Dinsdagmorgen hebben medewerkers van politeam Zuid-Oost en de stagegroep verkeers-controles gehouden op de locaties Koningsweg Hinthamerstraat en Ruische Poort in s-Hertogenbosch. Er is totaal 40 maal proces-verbaal opgemaakt. Met laserapparatuur zijn 29 overtredingen van de maximum snelheid geconstateerd, de hogst gemeten snelheid be-droeg 81 km/h, terwijl 50 km/h was toegestaan. In zeven gevallen reden bromfietsen in strijd met een geslotenverklaring, drie automobilisten droegen geen autogorden en één automobi-list overschreed de doorgetrokken streep.

MAN AANGEREDEN DOOR HEFTRUCK (Hedikhuizen)

Dinsdagmorgen is een 47-jarige man uit Wijk en Aalburg in een steenfabriek aan de Bokho-venseweg in Hedikhuizen aangereden met een een heftruck. De man raakte daarbij gewond. Een 32-jarige collega uit Engelen reed met zijn heftruck net een ruimte in, waar het slachtof-fer net uit kwam lopen. Beiden zagen elkaar te laat, waardoor het slachtoffer klem kwam te zitten tussen een muur en de heftruck. Hij is met o.a. gekneusde ribben en een gekneusde schouder overgebracht naar het Jeroen Boschziekenhuis. De arbeidsinspectie is in kennis gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie