Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

AVR benoemt Hannet directeur België

Datum nieuwsfeit: 16-01-2002
Bron: AVR
Zoek soortgelijke berichten

AVR


AVR benoemt directeur België
16 januari 2002

Na de recente overname van twee in België gevestigde bedrijven "All Container Recycling BVBA" en "Containers R. van den Bosch N.V." heeft Holding AVR-Bedrijven te Rotterdam Ronald Hannet benoemd tot directeur AVR-België.

Ronald Hannet (1961) was in zijn vorige functie Algemeen Directeur België voor Van Gansewinkel. Hij is 11 jaar werkzaam geweest bij Van Gansewinkel. Per 16 januari 2002 gaat hij de verdere uitbreiding van activiteiten van AVR in België vorm geven.

AVR-België is actief op het gebied van inzameling en verwerking van onder andere bouw- en sloopafval, bedrijfs- en huishoudelijk afval en het gescheiden inzamelen van glas, hout, papier en kunststof. Het bedrijf is gevestigd in Schoten en vooralsnog actief in de regio Antwerpen. De Belgische afval en milieumarkt is voor AVR geen onbekend terrein. Door samenwerkingsverbanden met o.a. Indaver en Vredestein was AVR reeds actief op het gebied van de verwerking van tl-buizen, rubber en grondsanering.

Profiel AVR - concern
Holding AVR-Bedrijven is nationaal en internationaal werkzaam in de gehele keten van afval- en milieuzorg. De activiteiten omvatten consultancy, industriële- en maritieme dienstverlening, inzameling, opslag, overslag, transport, alsmede afvalverbranding met energieterugwinning, verwerking van gevaarlijk afval, compostering en recycling van monostromen als onder andere papier, glas en kunststoffen. AVR zorgt ook voor het management en de uitvoering van gemeentelijke reinigingstaken. Het concern hoort met een personeelsbestand van circa 2500 medewerkers en een omzet van ruim 440 miljoen euro tot één van de grootste afval- en milieubedrijven van de Benelux. Tot de afnemers van de diensten behoren industrie, bedrijven, overheden en consumenten.

Om de internationale concurrentie als Nederlands afval- en milieuconcern het hoofd te kunnen bieden, sluit de directie van AVR verdere overnames in de nabije toekomst niet uit. In 2000 jaar verwierf AVR onder andere al belangrijke centrumfuncties in West-Brabant door de overname van de Coppensgroep in Bergen op Zoom en Keunen in Venlo. Op termijn streeft AVR naar een plaats in de top van Europese afval-en milieubedrijven.


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie