Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht regio Venlo

Datum nieuwsfeit: 16-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 16-01-2002
Mediabericht 16 januari 17.35 uur (laatste berichten)

Blerick Verkeerscontrole

BLERICK Bij een controle die vandag tussen 12.00 en 14.00 uur werd uitgevoerd op de Eindhovenseweg, zijn zes processen-verbaal uitgeschreven. Een automobilist reed met een kale voorband, drie bestuurders gebruikten niet de verplichte autogordel, een persoon kon zijn rijbewijs niet tonen en eenmaal bleek de keuringsdatum van de auto te zijn verlopen.

Regio Limburg-Noord - 477 bekeuringen bij snelheidscontroles

VENLO - Bij snelheidscontroles in Wanssum, Sevenum, Neer, Horn, Baexem, Kelpen-Oler, Ell, Hunsen, Maasbracht, Montfort en Nederweert heeft de politie 477 automobilisten bekeurd. De hoogste snelheid werd genoteerd op de Roermondseweg in Horn waar een automobilist 121 km/uur reed, waar 80 km/uur is toegestaan.

ROERMOND Vandalen aangehouden

ROERMOND De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag op de Kruisherenstraat een 28-jarige man en een 33-jarige man uit Engeland aangehouden voor vandalisme. De mannen werden op de bewakingsbeelden gesignaleerd en betrapt op vandalisme. Op de Kruisherenstraat trapte een van de mannen tegen een fiets. Vervolgens gingen de twee mannen op een motorkap van een aldaar geparkeerde auto staan en liepen vervolgens via het dak over de auto heen. Een ter plaatse gestuurde politiepatrouille heeft de mannen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tegen de mannen is proces-verbaal opgemaakt.

OSPEL Drank gestolen

OSPEL Bij een inbraak uit een pand aan het Aerthijsplein is tussen dinsdag 0.30 uur en 10.30 uur een grote hoeveelheid drank gestolen. De inbreker(s) had een metalen rooster voor een deur weggenomen en vervolgens toegang tot de kelder geforceerd. Bij de inbraak zijn onder andere kratten bier, wijn en sterke drank gestolen. De totale waarde van de goederen is onbekend.

WEERT - 17 bekeuringen bij verkeerscontroles

WEERT De politie heeft bij verkeerscontroles in het kader van het project Weert Bekeerd 17 automobilisten bekeurd. De controles zijn uitgevoerd op Louis Regoutstraat, de Maaseikerweg en de Muntpassage. De bekeuringen zijn uitgedeeld voor het niet dragen van de autogordel (10) en rijden met een te hoge snelheid (7)

Roermond Vernieler aangehouden

ROERMOND De politie heeft vanmorgen een 38-jarige in Roermond wonende man aangehouden voor het vernielen van een ruit van een woning aan de Mozartstraat. Een politiepatrouille zag de man in een auto rijden, wetende dat hij geen rijbewijs bezit, en hield hem staande. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt voor het meermalen rijden zonder rijbewijs. Tevens werd hem een bloedproef gevorderd omdat de man bekend staat als drugsgebruiker. Bij een controle bleek hij geen verdovende middelen bij zich te hebben, maar wel een groot geldbedrag, waarvan hij de herkomst niet kon verklaren. De auto, die gehuurd bleek, werd door het verhuurbedrijf terug gevorderd.

Roermond Verdachten aangehouden

ROERMOND De politie heeft dinsdagavond en woensdagmorgen twee jongens van 14 en 16 jaar uit Roermond aangehouden op verdenking van straatroof, gepleegd op 4 januari om 19.30 uur op de Gebroeklaan. De twee verdachten beroofden met nog twee jongens een 13-jarige slachtoffer van zijn geld. Uit onderzoek bleek hun identiteit en de 14-jarige werd uitgenodigd aan het bureau, waar hij zich dinsdagmorgen meldde. Vervolgens is vanmorgen om 11.00 uur de 16-jarige op school aangehouden. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie