Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Groen licht voor aankoop Europese bedrijfsonderdelen

Datum nieuwsfeit: 16-01-2002
Bron: European Commission
Zoek soortgelijke berichten

European Commission

IP/02/71

Brussel, 16 januari 2002

Commissie geeft groen licht voor aankoop van Europese bedrijfsonderdelen van VS-telecommunicatiemaatschappij Global TeleSystems door KPNQwest

De Europese Commissie heeft haar instemming betuigd met de overname door KPNQwest NV van de Europese activiteiten van Global TeleSystems Inc. (GTS), een telecommunicatie-exploitant uit de Verenigde Staten. Het onderzoek van de Commissie heeft uitgewezen dat de betrokken markten, die variëren van datacommunicatiediensten tot Internet-connectiviteit en -toegang, concurrerend genoeg zullen blijven.

KPNQwest is een pan-Europese leverancier van datacommunicatiediensten met eigen faciliteiten, die onder de zeggenschap staat van Qwest Communications Inc, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie