Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Zuid

Datum nieuwsfeit: 16-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: District Zuid 16-01-2002 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Aanrijding Cinemadreef
ALMERE Dinsdagochtend heeft zich op de Cinemadreef een aanrijding voorgedaan. Een 33-jarige automobiliste uit Almere wilde vanaf de Charley Chaplinweg de Cinemadreef oprijden en zag daarbij vermoedelijk de 42-jarige automobilist uit Almere, die over de Cinemadreef reed, over het hoofd. De 33-jarige is met nekletsel per ambulance overgebracht naar het Flevoziekenhuis. Haar auto is afgevoerd. De 42-jarige bleef ongedeerd.

Kop-staartbotsing Vrijheidsdreef
ALMERE Dinsdagmiddag op de Vrijheidsdreef merkte een 22-jarige automobiliste uit Almere haar voorganger, een 30-jarige automobilist uit Almere, te laat op. Ze remde nog, maar kon een botsing niet meer voorkomen. De 22-jarige is per ambulance voor controle overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

Rijden onder invloed
ALMERE Op de Mahlerstraat is dinsdagnacht een 36-jarige automobiliste uit Amsterdam aangehouden voor rijden onder invloed. Op het politiebureau blies ze 515 ug/l (1,2 promille). Ze is met een rijverbod van 5 uur weer heengezonden. Proces-verbaal is opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie