Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Eemland zuid

Datum nieuwsfeit: 16-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 16-01-2002
Politieberichten district Eemland zuid, 09.40 uur

Overval op winkel

AMERSFOORT- Op dinsdagmiddag vond er een overval plaats op een winkel gelegen aan de Noordewierweg.

Omstreeks 17.50 uur kwam een nog onbekende man de winkel binnen en bedreigde de winkelbediende met een vuurwapen. De winkelbediende moest een nog onbekend geldbedrag is een tas gooien en direct hierop rende de overvaller de winkel uit en verdween in de richting van de Dollardstraat. Bij de overval raakte niemand gewond.

De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met de politie van Eemland zuid, 0900-8844

Snelheidscontrole

AMERSFOORT- Op dinsdagmiddag vond er tussen 11.30 en 13.00 uur een snelheidscontrole plaats op de Waterdreef. Van de 30 gepasseerde automobilisten reden er 7 te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 75 kilometer per uur waar 50 is toegestaan.

Aanrijding fietser, auto.

LEUSDEN- Op dinsdagmiddag vond er een verkeersongeval plaats waarbij een 31-jarige vrouw uit Leusden gewond raakte.

De vrouw reed op een fiets van een uitrit de Larikslaan op en ze nam de bocht te ruim. Een 37-jarige automobilist uit Amersfoort kon een aanrijding niet meer voorkomen en de fietsster kwam ten val. Door deze valpartij liep ze een pijnlijk been op maar hoefde niet voor behandeling naar het ziekenhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie