Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Adviesbureau CBE Group verandert management

Datum nieuwsfeit: 16-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CBE GROUP

Innovatief adviesbureau verandert management

Amsterdam, 16 januari 2002 - Mevrouw drs M.J.E. De Wit MBA wordt per 15 januari de nieuwe CEO van CBE Group. Zij neemt de functie over van drs P. Pollen MBA, managing partner van CBE Group naast De Wit. Als gevolg van de verandering in management komt de sturing van het bedrijf in handen van De Wit, die vanaf heden de eindverantwoordelijkheid draagt over de gehele organisatie. Pollen zal zich binnen CBE Group gaan richten op de grotere consultancy opdrachten en blijft verantwoordelijk voor de sector 'overheid en bestuur'.

Mevrouw drs M. (Margareth) de Wit MBA is sinds de oprichting van CBE Group mede-eigenaar. Mede door haar zakelijke gevoel en eigen stijl van werken, heeft zij bijgedragen aan het succes van CBE Group. Zij was tot op heden in de dagelijkse bedrijfsvoering verantwoordelijk voor de HRM advies- en searchtak binnen CBE Group (CBE Staffing en U Point). Zij is tevens executive searcher en adviseur.

Spraakmakend

Na de 'big five', kan CBE Group aangemerkt worden als een van de meest spraakmakende adviesorganisaties. Waar andere snelgroeiende adviesbureaus dit jaar te kampen hadden met vele ontslagen, kon CBE Group haar hoogstaande advieskwaliteit in dezelfde omvang continueren. Door de uitbreiding en aanpassing van haar dienstenpakket, speelt CBE Group op innovatieve wijze in op ontwikkelingen in de profit- en non-profitmarkt. Vanuit 7 verschillende werkmaatschappijen leveren bijna honderd professionals synergie in dienstverlening op het gebied van organisatie-advies, executive search, E-business en IT-architectuur, accountancy en juridische dienstverlening.

CBE Group Nederland is een internationaal opererend adviesbureau, dat organisaties ondersteunt bij het verbeteren van hun prestaties. CBE Group heeft ruime ervaring met advisering binnen de sectoren overheid en bestuur, onderwijs en cultuur en op het gebied van zakelijke dienstverlening. Het hoofdkantoor van de CBE Group Nederland bevindt zich aan de Herengracht in Amsterdam. CBE Group Nederland is een onderdeel van de CBE Group International, met vestigingen in Europa, Zuid-Amerika en Afrika.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie