Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Amstelveen ontwikkelt website voor gemeenteraadsverkiezingen

Datum nieuwsfeit: 16-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amstelveen

Gemeenteberichten

Gemeente Amstelveen ontwikkelt website voor gemeenteraadsverkiezingen

Om zoveel mogelijk kiezers te bereiken voor de
gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart 2002, ontwikkelt de Gemeente Amstelveen momenteel een speciale website. De site wordt begin februari voor het publiek opengesteld. Onder het adres www.kies-amstelveen.nl, kan een ieder die geïnteresseerd is in deze verkiezingen algemene informatie met betrekking tot procedures en andere wetenswaardigheden vinden. Daarnaast wordt een groot gedeelte gereserveerd voor en beschikbaar gesteld aan de verschillende politieke partijen. De site is bedoeld voor een ieder die geïnteresseerd is in deze verkiezingen, van (toekomstig) stemgerechtigde tot de politieke partijen zelf. Op de homepage van de Gemeente Amstelveen komt een link te staan naar www.kies-amstelveen.nl

De site kent een aantal vaste onderdelen:

1. Nieuws / Algemene informatie

2. Agenda

3. Nieuwsbrief

4. Archief

5. Vraag en antwoord, met adressen van de afzonderlijke partijen
6. Links

7. Discussieplatform

Naast deze vaste rubrieken, wordt er ook een Partijengallerij op de site gezet. Door op de logo´s van de verschillende partijen te klikken, komt de sitebezoeker bij pagina´s met specifieke partij-informatie. Alle voor de verkiezingen ingeschreven partijen krijgen hier de gelegenheid zich op de site te presenteren. De kandidatenlijsten worden gepresenteerd, maar ook bestaat de mogelijkheid om foto´s van de kandidaten bij de lijst te plaatsen. Daarnaast zijn het verkiezingsprogramma en een kort profiel van de partij op deze pagina terug te vinden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie