Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veelbelovende start voor Informatiecentrum Tolhuis in Brugge

Datum nieuwsfeit: 16-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie West-Vlaanderen

Persberichten

Veelbelovende start voor Informatiecentrum Tolhuis Brugge, 16/1/2002
Het Provinciaal Informatiecentrum Tolhuis dat pas in mei 2001 zijn deuren openzwaaide loste in datzelfde openingsjaar al heel wat van de verwachtingen in. Niet minder dan 7000 personen kwamen in het laatste jaar over de vloer, wat resulteerde in 2500 beantwoorde vragen en de verkoop van 1500 publikaties. Ook tijdens het opendeurweekend dat in oktober werd georganiseerd mocht het Tolhuis niet minder dan 2000 bezoekers verwelkomen.
«Het Provinciale Informatiecentrum geeft een pasklaar antwoord op al je vragen over de Provincie». Met deze slogan probeert de Provincie West-Vlaanderen duidelijk te maken dat het Tolhuis niet zomaar een folderwinkel is. Met 2500 concrete vragen in haar eerste levensjaar lijkt dit opzet dan ook geslaagd. Het grootste deel van de vragen handelt over de werking van het provinciebestuur. Contactgegevens van Provinciale diensten, of de zetelverdeling in de raad zijn slechts enkele van de meest bevraagde onderwerpen. Daarnaast wordt ook vaak informatie opgevraagd over de toeristische regios zoals de Westhoek of de Leiestreek. Verder komen ook vragen over cultuur, milieu, welzijn of onderwijs aan bod.
Natuurlijk kunnen in het Tolhuis ook alle provinciale folders, publicaties en routes worden ingekeken en aangekocht. In 2001 gingen er zon 1500 van die publicaties over de toonbank. Vooral de meest recente uitgaves worden er het felst gesmaakt.
U KUNT HET INFORMATIECENTRUM OP ONDERSTAAND ADRES CONTACTEREN; PROVINCIAAL INFORMATIECENTRUM TOLHUIS
JAN VAN EYCKPLEIN 2 TE 8000 BRUGGE
BARBARA DEPRAETERE - TELEFOON 050-40 74 74
E-MAIL : PROVINCIE@WEST-VLAANDEREN.BE

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie