Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kapvergunningen gemeente Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 16-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Kapvergunningen

De directeur van de dienst Algemene en Publiekszaken maakt bekend, dat voor het rooien van onderstaande bomen kapvergunning is verleend:

Stadsdeel Tongelre

* 1 boom in de achtertuin aan de Tafelbergstraat 70, het betreft een boom die overlast en schade aan eigendommen veroorzaakt (worteldruk op bestrating en fundering).

Verzenddatum vergunning 20 december 2001.

Stadsdeel Stratum

* 1 boom aan de Nachtegaallaan 15, het betreft een zieke boom;
* 1 boom in de voortuin van de Waterroosstraat 38 i.v.m. lichtreductie, de grootte in verhouding tot de tuin en overlast;
* 1 boom in de achtertuin aan de J. Sluytersweg 32 i.v.m. de grootte in verhouding tot de tuin en eventueel te realiseren bebouwing of reconstructie.

Verzenddatum vergunning 10 januari 2002.

Stadsdeel Gestel

* 1 blauwe ceder in de voortuin van de Guido Gezellestraat 48 i.v.m. overlast en lichtreductie, tevens is de blauwe ceder te groot in verhouding tot de tuin.

Verzenddatum vergunning 9 januari 2002.

Stadsdeel Woensel-Zuid

* 2 bomen in de voortuin aan de Johannes van de Waalsweg 66, het betreft bomen die overlast, schade aan eigendommen en lichtreductie veroorzaken;

* 1 boom in de voortuin aan de s Gravensandestraat 20, het betreft bomen die overlast, schade aan eigendommen en lichtreductie veroorzaken.

Verzenddatum vergunning 21 december 2001.

De vergunningen liggen vanaf heden, gedurende zes weken, ter inzage in het Informatiecentrum van het Stadskantoor en aan de balie van het betreffende Stadsdeelkantoor. Belanghebbenden kunnen, binnen zes weken na de dag volgend op de verzenddatum van de betreffende vergunning, gemotiveerd bezwaar indienen bij burgemeester en wethouders, Postbus 90150, 5600 RB te Eindhoven. Dit bezwaar schorst niet het gebruik van de vergunning. Daarvoor moet de indiener van een bezwaarschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de President van de Arrondissementsrechtbank, Postbus 90125, 5200 MA s-Hertogenbosch.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie