Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mededelingen verkiezingen gemeenteraad Hoogeveen

Datum nieuwsfeit: 16-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hoogeveen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoogeveen

Verkiezingen gemeenteraad

De voorzitter van het hoofdstembureau voor de op 6 maart 2002 te houden verkiezing van de leden van de raad van de gemeente Hoogeveen maakt, ingevolge artikel I 4 van de Kieswet bekend, dat dit bureau op vrijdag 25 januari 2002 om 16.00 uur, in het raadhuis, B&W-kamer, in een openbare zitting zal beslissen over

* de geldigheid van de ingeleverde kandidatenlijsten;
* het handhaven van de daarop voorkomende kandidaten;
* het handhaven van de daarboven geplaatste aanduiding van een politieke groepering.

De voorzitter van het centraal stembureau voor de op 6 maart 2002 te houden verkiezing van de leden van de raad van de gemeente Hoogeveen maakt bekend, dat op donderdag 24 januari 2002 om 09.00 uur in het raadhuis, B&W-kamer, een openbare zitting zal plaats vinden, waarin de ingeleverde kandidatenlijsten worden genummerd.

In deze zitting zal tevens worden beslist over de geldigheid van de lijstencombinatie(s).

De lijsten van kandidaten met vermelding van de daaraan toegekende nummers worden voor een ieder ter inzage gelegd bij de afdeling Burgerzaken vanaf 24 januari 2002 om 10.00 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie