Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PR-account Unisphere Networks naar Whizpr

Datum nieuwsfeit: 16-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

PR-account Unisphere Networks naar Whizpr

Rotterdam/Wageningen, 16 januari 2002 Unisphere Networks, leverancier van geavanceerde IP-netwerkoplossingen voor telecombedrijven, carriers en Internet Service Providers, heeft haar PR-account voor de Benelux ondergebracht bij Whizpr.

Unisphere Networks levert Internetproducten die het carriers en service providers mogelijk maken om snel hoogwaardige diensten aan te bieden over zowel spraak- als data-netwerken. Gebruikmakend van moderne en traditionele netwerkverbindingen, zorgen de Unisphere-producten niet alleen voor de aansluiting van grote aantallen zakelijke gebruikers op het Internet, maar dragen zij tevens zorg voor het beheer van deze abonnementen, diensten en de kwaliteit hiervan.

De toegangsapparatuur voor ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie