Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanbod EKO-snacks nog mager volgens Milieudefensie

Datum nieuwsfeit: 16-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Milieudefensie

Persbericht

Aanbod EKO-snacks nog mager

Amsterdam, 16 januari 2002 --- Biologische producten zijn nog nauwelijks tot de Nederlandse fastfoodsector doorgedrongen. Slechts enkele ondernemers, zoals Shakie's en New York Pizza, hebben EKO-snacks in hun assortiment. Deze resultaten van een eigen, recente inventarisatie maakte Milieudefensie vandaag bekend in een Amsterdams filiaal van New York Pizza. Milieudefensie vindt de resultaten teleurstellend. EKO-melk en biologische aardappelen, de basis voor respectievelijk een biologische milkshake en EKO-friet, zijn immers voldoende verkrijgbaar. Uit veldonderzoek van jongerenmilieuorganisatie JMA blijkt dat jongeren enthousiast zijn voor de introductie van EKO-friet.

Milieudefensie heeft de tien ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie