Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Introductie nieuwe Microsoft Project 2002-productfamilie

Datum nieuwsfeit: 16-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Introductie nieuwe Microsoft Project 2002-productfamilie

Oplossingen ondersteunen zowel werknemers, als teams en bedrijven met planning en toewijzing van middelen. Samenwerking binnen projecten en de analyse van projectinformatie mogelijk

Schiphol-Rijk, 16 januari 2001 - Microsoft introduceert de marketing bèta van Project 2002, de volgende generatie van Microsoft's projectmanagementsoftware. Met de nieuwe bedrijfsfunctionaliteit en analytische tools, combineert de uitgebreide Project 2002-familie intuïtief projectbeheer, toegankelijkheid en onderlinge samenwerking met een krachtig projectmanagementplatform. Bedrijven kunnen hierdoor een hogere productiviteit en betere bedrijfsresultaten realiseren.

"De nieuwe mogelijkheden en verbeteringen van Project 2002 zorgen voor een robuuste en flexibele bedrijfsoplossing," zegt Chris Capossela, general ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie