Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gratis parkeren in gemeente Barneveld voorbij

Datum nieuwsfeit: 16-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

GRATIS PARKEREN IN BARNEVELD VOORBIJ

Vorige week publiceerden we op de pagina de parkeertarieven. Helaas zijn toen de bedragen niet goed overgekomen vandaar dat we ze nu nog een keer vermelden.

Vanaf 1 janauri 2002 kon men gratis parkeren in Barneveld. Dit in verband met de invoering van de euro. Alle parkeerautomaten en parkeermeters worden op donderdag 10 en vrijdag 11 januari geschikt gemaakt en er moet weer betaald worden op de aangegeven plaatsen in Barneveld. Vanaf deze datum kan betaald worden met euros en tot 28 januari aanstande kan ook nog betaald worden met guldens. Na 28 januari kan er alleen nog maar met euros betaald worden. Bij de parkeerautomaten kan ook met de chipper of chipknip betaald worden. De parkeerautomaten en de parkeermeters accepteren euromunten vanaf 10 eurocent. De tarieven zien er als volgt uit:

Op de parkeerterreinen Torenplein, Gowthorpeplein, Kapteijnstraat, Kampstraat, Meuleneind bedragen de tarieven 0,60 per uur. De minimale inworp betreft 0,20. Bij de parkeermeters en de kleinere parkeerterreinen in het centrum van het dorp geldt het tarief van 0,10 per 5 minuten met een maximum parkeerduur voor 1 uur. Voor het parkeerterrein bij AH bedraagt het tarief 0,10 voor de eerste 40 minuten en 0,20 voor 60 minuten. Daarna moet voor iedere 5 minuten langer parkeren 0,10 meer betaald worden. Voor dit parkeerterrein geldt een maximumduur van 90 minuten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie