Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkeersbesluiten gemeente Barneveld

Datum nieuwsfeit: 16-01-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

VERKEERSBESLUITEN

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Barneveld heeft op 17 januari 2002 besloten om in de Churchillstraat op twee lokaties de voorrangssituatie te wijzigen ten gunste van overstekende fietsers. Het betreft de fietsoversteekplaats tussen de Van Schothorststraat en de Koterweg ter hoogte van de bestaande verkeersdrempel en de oversteekplaats tussen de Rooseveltstraat en de Amersfoortsestraat tussen de twee bestaande verkeersdrempels.

De twee genoemde fietsoversteekplaatsen maken deel uit van belangrijke fietsverbindingen van en naar het centrum van Barneveld. Het wijzigen van de voorrangssituatie maakt de fietsverbindingen aantrekkelijker (meer veiligheid en comfort) en past binnen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie