Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Twynstra Group benoemt nieuwe partners

Datum nieuwsfeit: 16-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

TWYNSTRA GUDDE

Twynstra Group benoemt nieuwe partners

De Twynstra Group of Managers & Consultants heeft de volgende partners en benoemd:

Ir. H.A.M.M. (Harold) Geerts CPIM (37)
Studeerde technische bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven en heeft de APICS-opleiding van de American Production and Inventory Control Society gevolgd. Tot 1991 was Geerts werkzaam als bedrijfskundige bij Fokker Aircraft BV. Sinds 1 februari 1991 is hij adviseur ICT & Logistiek bij Twynstra Gudde en manager van de adviesgroep Financiële en logistieke informatievoorziening en sourcing. Hij heeft als specialisaties: integrale informatievoorziening binnen en tussen logistieke organisaties, selecteren en implementeren van standaard softwarepakketten, samenwerkings-, leveranciers- en contractmanagement en sourcingsvraagstukken.

Ir. F.H.W.M. (Fred) van den Bosch MMC (42)
Studeerde Bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven en heeft de Postdoctorale Opleiding Management Consultant aan de Vrije Universiteit van Amsterdam gevolgd. Voorheen werkte Van den Bosch als (Geo-)automatiseringsdeskundige bij Volmac.
Sinds 1 november 1990 is hij werkzaam als adviseur informatiemanagement bij Twynstra Gudde en heeft onder andere als specialisaties: Informatiestrategie bij overheidsorganisaties en in de sector grond-, weg- en waterbouw en complexe
informatievoorzienings-vraagstukken bij meerpartijen-situaties en/of met ruimtelijke componenten.

De Twynstra Group of Managers & Consultants is een multispecialistische management- en adviesorganisatie. Kernactiviteiten van de Twynstra Group zijn het managen van en adviseren bij gecompliceerde projecten en veranderingsprocessen, waarbij de samenhang tussen human talent, informatie- en communicatietechnologie en de infrastructurele en gebouwde omgeving centraal staat. Tot de Twynstra Group behoren Twynstra Gudde Management Consultants, Twynstra Gudde Interim
Management, Twynstra Gudde Project Executives, Twynstra Gudde Corporate Strategy and Finance en Twynstra The Bridge, Twynstra Work Innovation, DEGW Twynstra en DEGW España.
De Twynstra Group heeft een alliantie met Corp Consultants.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie