Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

16 Hyunday-dealers uitgeroepen tot Excellent-dealers 2002

Datum nieuwsfeit: 16-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

Hyundai: zestien Excellent-dealers in 2002

Kwaliteit stijgt en keurkorps groeit

(16 januari 2002)

Zestien Hyundai-dealers zijn uitgeroepen tot Excellent Dealer 2002. Zij verdienen deze eervolle titel vanwege onder meer hoge scores op het gebied van klanttevredenheid, de prima verkoopresultaten en het hoge serviceniveau gedurende het afgelopen jaar. Het aantal dealers dat excellent presteert, groeit snel. Vorig jaar voldeden elf Hyundai-dealers aan de Excellent-norm, nu zijn het er vijf meer. Oorzaak: het succes op de zakelijke markt.

"Excellent Dealer is met recht een eretitel", stelt Clem Dickmann, Managing Director van Hyundai-importeur Greenib Car. "We beoordelen alle bedrijven gedurende het hele jaar op een groot aantal onderdelen. Alleen dealers die ten minste negentig van de maximaal honderd prestatiepunten behalen, voldoen aan de Excellent-norm. Het is te vergelijken met het rapportcijfer negen, wat staat voor een uitmuntende prestatie."

Eindoordeel

Greenib Car houdt de dealer verschillende malen tegen het licht om de ontwikkeling in kaart te brengen. De mening van de klanten staat hierbij
steeds centraal. In enquêtes kunnen ze hun oordeel geven over de dealer. Andere aspecten die meetellen in het eindoordeel zijn het uitvoeren van verbeterplannen, gebruik van de huisstijl, verkoopresultaten en dergelijke. Dickmann: "Het draait echter steeds weer om het rapportcijfer dat de klant aan zijn of haar dealer geeft. We zien telkens dat een hoge klantenwaardering verbonden is met een goede score op de andere onderdelen."

Hij vervolgt: Uiteraard schroeven we de normen jaarlijks op: klanten verwachten immers steeds meer. Ik ben daarom heel blij dat dit jaar zestien dealers de eretitel mogen voeren. Het toont aan dat het niveau van de organisatie sneller groeit dan de eisen van onze rijders." Volgens Dickmann komt deze ontwikkeling deels voor rekening van de grote aandacht voor de zakelijke markt, waar klanten hoge eisen stellen aan hun dealer. "Steeds meer zakelijke automobilisten weten ons te vinden. De organisatie beweegt merkbaar mee en volgt de hogere norm. Dat blijkt uit het groeiend aantal Excellent Dealers." Greenib Car heeft ruim dertig dealers beloond met een speciale kwaliteitsbonus omdat ze hun resultaten aanzienlijk hebben verbeterd.

Titel

Alle zestien Hyundai Excellent Dealers kregen een fraaie plaquette, die werd uitgereikt door Clem Dickmann en Y.H. Kim, President van Hyundai Motor Europe. De zestien Hyundai Excellent Dealers 2002 zijn:

Autobedrijf Vermeulen/Autodrome Assen Hoogeveen/Assen Autobedrijf J. Wielage Emmen
Hyundai Van Wenum Deventer
Auto Centrum Enschede Enschede
Autobedrijf Braaksma Arnhem, Nijmegen en Renkum Hyundai Van Hoegee Veenendaal
Autobedrijf Dirk Barten Alkmaar
Hyundai Den Helder Den Helder
Hyundai Van Zwienen Hilversum
Auto Centrum Delftstreken Delft
Autobedrijf Van der Linden Waddinxveen en Zoetermeer Autobedrijf Deinum Blerick/Venlo
Auto Heral Heerlen
Carland Eindhoven Eindhoven
Carland Helmond Helmond
Hyundai Van Riel Breda

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie