Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hoger subsidiebedrag voor VVV Breda 2002-2005

Datum nieuwsfeit: 16-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

16-01-2002

Hoger subsidiebedrag voor Stichting Promotie, Recreatie en Toerisme Breda (VVV)
Burgemeester en wethouders zijn bereid de jaarlijkse subsidie voor de Stichting Promotie, Recreatie en Toerisme Breda (VVV) in het jaar 2002-2005 te verhogen. De jaarlijkse bijdrage van 138.402 euro wordt verhoogd naar ruim 161.000 euro. Daarbij is rekening gehouden met de kosten die het extra steunpunt van de VVV op de Grote Markt met zich meebrengt. Daarnaast kan de Stichting rekenen op 24.957 euro voor Promotie en City Marketing. Een extra bedrag van 18.151 euro is te verdienen aan het eind van het subsidiejaar, als de resultaten voldoen aan de verwachtingen.

De resultaten die de Stichting in de afgelopen periode 1998 2001 boekte zijn hoopvol. De komst van het evenementenbureau, het gestarte hoteloverleg en de adviestaak die zichtbaar is opgepakt, geeft alle vertrouwen dat er een goede weg is ingeslagen. Ook de regionale ontwikkelingen, het samenwerkingsverband tussen diverse VVVs in West-Brabant, juicht het college toe en zij hoopt dat deze verder wordt uitgebouwd.

Wel stelt het college de voorwaarde dat de jaarlijkse subsidie alleen kan worden verstrekt op basis van een begroting en een verantwoording achteraf.
De 18.151 euro extra die verdiend kan worden is afhankelijk van de resultaten aan het eind van het subsidiejaar. Hierbij worden meetcriteria gehanteerd als aantallen bezoekers aan de balie, aantal bezoeken in de binnenstad en het aantal hotelovernachtingen.

Breda, 16 januari 2002

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie