Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Effectbejag in Universiteit Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 16-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Technische Universiteit Eindhoven

Agenda / Studium Generale

Woensdagavond 16 en 30 januari, 19.30 - 21.30 uur, collegezaal 2 Auditorium

Effectbejag

Je favoriete band speelt. Je staat vooraan bij het podium. Je kijkt naar de gitarist en je focust je op zijn schoenen. Waar zit ie op te trappen? Wat zijn dat voor kastjes? Met elke beweging van zijn voeten brengt zijn instrument nieuwe wonderlijke geluiden voort. En hoe komen bijvoorbeeld Cher en de Daft Punkers toch aan die vreemde stemmen? In deze workshop zal Maz, geluidstechnicus en gitarist (o.a. underground noise-band The Cords) je meevoeren in de won'dre wereld der effecten. Wat zijn effecten? Welke zijn er zoal? Hoe gebruik je ze?

Deze workshop is bedoeld voor alle muzikanten die wel eens het naadje van de kous willen weten over geluidseffecten en ermee willen pielen. Maz geeft een korte uitleg en gaat daarna gewoon de creatieve praktijk in. Hij neemt de effecten mee. Als jij je instrument (elektrische bas, elektrische gitaar, drum-pad, microfoon, of welk ander instrument waar je effecten kunt inpluggen) meeneemt, dan kan de jacht op effect worden geopend.

opgeven bureau Studium Generale, Aud. 2.02. Kosten 7 euro. Contactpersoon David Ernst

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie