Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

DSM investeert in NextGen Enabling Technologies Fund

Datum nieuwsfeit: 17-01-2002
Bron: DSM
Zoek soortgelijke berichten
DSM

DSM Venturing investeert in NextGen Enabling Technologies Fund

DSM heeft USD 3 miljoen geïnvesteerd in het NextGen Enabling Technologies Fund. Dit is een Venture Capital Fund (VCF) gevestigd in Santa Barbara (Californië, VS) dat investeert in jonge bedrijven op het gebied van hoogwaardige materialen. Dergelijke bedrijven leveren producten voor bijvoorbeeld de elektronica-sector, de optische industrie, de IT hardware-sector en de biomedische sector. DSM verwacht van deze investering en de daaruit voortvloeiende samenwerking met kleine, innovatieve bedrijven een extra innovatie-impuls voor zijn activiteiten op het gebied van Performance Materials. Hiervan kunnen alledrie de betrokken partijen (jong bedrijf, VCF en DSM) ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie