Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijeenkomst over verleggen van grenzen

Datum nieuwsfeit: 17-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CORAM INTERNATIONAL BV

Baanbrekende bijeenkomst - Leading to the Edge.

Baanbrekende bijeenkomst - Leading to the Edge.

Over het verleggen van grenzen en het verlaten van je veiligheidsgebied.

Van 20 - 27 juli 2002 komen ongeveer 150 leiders, managers, specialisten, consulenten, leraren en trainers uit Amerika, West- en Oost-Europa, Israël en de Palestina bijeen om met elkaar grenzen te verleggen.

Het gaat om mensen die zich verantwoordelijk weten voor zichzelf en de samenleving waarin wij leven, en die weten dat je om de wereld te verbeteren bij jezelf moet beginnen. Vandaar deze week van grondig zelfonderzoek, waarbij nieuwe innerlijke mogelijkheden kunnen worden ontdekt en innerlijke weerstanden kunnen worden overwonnen. Dit alles zal dan uitmonden in een hernieuwde stellingname in de werksituatie en in de samenleving; een persoonlijk en inspirerend leiderschap vanuit moed en eerlijkheid.

Deze bijeenkomst was al gepland voor de verschrikkelijke gebeurtenissen van 11 september en alles wat daarna kwam, zoals de toenemende oorlog in het Midden-Oosten. Nu lijkt de behoefte aan initiatief en leiderschap groter dan ooit.

De bijeenkomst zal geleid worden door internationaal bekende trainers en leraren, top-professionals in hun vak. Wij noemen: Gail Straub (USA, Empowerment), Peter Goldman (Engeland, White Lodge, Center for New Directions), Marcel Derkse (voormalig directeur en leraar De Voorde), Zhenya Alekseeva (Golubka, Rusland), Mary Inglis (Findhorn, Schotland), Leah Green (USA, Mid-East Citizen Diplomacy) en vele, vele anderen. De totale staf zal bestaan uit meer dan 25 personen.

Enkele spectaculaire programmapunten zijn: de Council for all Beings (deep ecology), waarin we aan den lijve zullen ervaren van wat de natuur aandoen, en aanwijzingen zullen krijgen over wat we daaraan kunnen doen, de Compassionate Listening bijeenkomst, waarin Israëli's en Palestijnen zullen proberen echt naar elkaar te luisteren (en dan kunnen wonderen gebeuren), de Peacetable, een groot leiderschaps- en transformatiespel. Er zullen tientallen workshops zijn, en het geheel wordt begeleid met een ontspanningsprogramma waarin vele artiesten van de klassieke wereld tot de wereld van cabaret en pop aan zullen meewerken. Partners en kinderen zijn welkom; voor de kleinere en jongere kinderen zijn er aparte programma's.

Het geheel vindt plaats in kasteel Vaeshartelt nabij Maastricht, een wonderschone locatie in een wonderschone omgeving.

Het initiatief voor deze bijeenkomst is genomen door Erik van Praag (Phoenixvisie B.B.) en Niels Pilaar (Coram International B.V.) en wordt aanbevolen door een Raad van Aanbeveling bestaande uit David Gershon (USA, CEO Global Action Plan), Oriah Mountain Dreamer (Native Canadian), Dien de Boer-Kruyt (Commissaris bij enkele multi-nationals), Jack Spijkerman (TV-presentator), en Prof. W. Ganzevoort (hoogleraar UvA).

Er is nog veel meer te vertellen, maar dat kan niet in dit korte persbericht. Vandaar dat u verdere informatie kunt krijgen bij: 'Leading to the edge', Ester Willems of José Jong , Postbus 11, 5660 AA Geldrop
Tel.: 040 2809805, Fax: 040 2809899, e-mail: (info@Ltte.nl), web: www.Ltte.nl

17 jan 02 09:40

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie