Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vernieuwde Morning Call op Noordzee FM

Datum nieuwsfeit: 17-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

NOORDZEE FM

Vernieuwde Morning Call op Noordzee FM

The Morning Call op Noordzee FM, iedere werkdag te beluisteren tussen
06.00 uur en 10.00 uur, kent een aantal vernieuwingen. Onder aanvoering van Colin Banks, brengt the Morning Call op Noordzee FM heel veel muziek, actueel nieuws, leuke items en wetenswaardigheden.

Vernieuwde bezetting
Het team van The Morning Call heeft versterking gekregen van Johan Bremmert en Vanessa Mulder. Johan Bremmert heeft zijn ervaring opgedaan bij Radio 538 onder meer als producer van Rick van Velthuysen. Venessa Mulder werkte, voordat ze bij Noordzee FM kwam, 3 jaar lang bij actuele informatie van de ANWB. Als eerste vrouw op de radio verzorgde ze de actuele file-informatie op o.a. Sky Radio, 3FM, Radio 2.

Willem Alexander/Maxima lied
Naar aanleiding van een idee van Amsterdam Adventure is het team van the Morning Call begonnen met het schrijven van een speciaal lied voor het huwelijk van z.k.h. prins Willem Alexander en Maxima Zorreguieta. Luisteraars konden de afgelopen week meeschrijven aan het lied. Sonny's Inc, die ook op de bruiloft van Maurits en Marilene hebben gezongen, zal het uiteindelijke resultaat inzingen en uitbrengen op cd. Het team is overstelpt met reacties van luisteraars.

Week van de gezondheid
Van maandag 21 januari t/m vrijdag 25 januari zal The Morning Call in het teken staan van de week van de gezondheid. Dit zal gebeuren in samenwerking met de Sante Gezondheidsbeurs. Gedurende week zullen diverse gezondheidstips behandeld worden.

Veiling voor het goede doel
In de week van 28 januari t/m 1 februari zal The Morning Call ochtenditems veilen van bekende buitenlandse en binnenlandse artiesten. Zo kun je bieden op de wekkerradio van Alcia Keys, gesigneerde koffiemokken van Atomic Kitten, de pyjama van Xander van Volumia!, de föhn van Sita en nog veel meer.Iedere ochtend zullen drie items geveild worden tegen het hoogste bod. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan CliniClowns, de Nederlandsche Brandwondenstichting en het Ronald McDonaldfonds.

Noordzee FM is een commercieel muziekstation dat zich richt op de jonge, volwassen luisteraar. Alleen de allergrootste internationale en Nederlandse pophits hoor je 24 uur per dag op Noordzee FM. Zoals de hits van Jennifer Lopez, U2, Robbie Williams, Anastacia, Ronan Keating, maar ook die van Volumia!, BloF, en Twarres. Kijk voor de frequenties en meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee FM. LEVEN OP MUZIEK

Naarden, 17 januari 2002

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie