Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Antwoord op kamervragen aansprakelijkheid bij beroepsziekten

Datum nieuwsfeit: 17-01-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verbond van verzekeraars

Antwoord op Kamervragen werkgeversaansprakelijkheid bij beroepsziekten

Bij claims voor beroepsziekten is sprake van onderhuidse trends die claims op werkgeversaansprakelijkheid aanwakkeren. Dat antwoordde staatssecretaris Hoogervorst in reactie op de vragen van Tweede-Kamerlid Stroeken over werkgeversaansprakelijkheid bij beroepsziekten. De staatssecretaris gaf voorts aan dat de plannen van verzekeraars om tot een wettelijk verplichte verzekering voor beroepsziekten te komen, met als onderdeel afschaffing van werkgeversaansprakelijkheid, in lijn zijn met de voorstellen van de commissie-Donner.

Staatssecretaris Hoogervorst heeft zich, in antwoord op vragen van Kamerlid Stroeken (CDA), uitgelaten over het initiatief van het Bureau Beroepsziekten van de FNV (BBZ). ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie