Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw statistiekboek voor bloemenveilingen Nederland

Datum nieuwsfeit: 17-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Vereniging van Bloemenveilingen in Nederland
Zoek soortgelijke berichten
Vereniging van Bloemenveilingen in Nederland


Persbericht

17 - 1 - 2002

VBN statistiekboek 2001

Begin maart 2002 komt het nieuwe statistiekboek van de Vereniging van Bloemenveilingen in Nederland (VBN) uit. Dit VBN-Statistiekboek 2001 bevat de belangrijkste landelijke cijfers van 2001 over de omzet en aanvoer van de Nederlandse bloemenveilingen. Daarnaast worden de statistieken van de meest verkochte snijbloemen, kamerplanten en tuinplanten vermeld.

Het VBN-Statistiekboek 2001 maakt het overzicht over de totaalomzet van alle Nederlandse bloemenveilingen, de omzetcijfers per product en de aanvoer van bloemen en planten compleet. Het boek verstrekt ook informatie over de ontwikkeling van het veiling-assortiment. Dit gebeurt in vergelijking met de twee voorafgaande jaren. Bovendien wordt de verkoop van kamerplanten via de klok en via het bemiddelingsbureau weergegeven.

Het VBN-Statistiekboek 2001 kan vanaf heden worden besteld. De intekenperiode sluit op 15 februari 2002. De prijs van het boek bedraagt bij voorintekening 90,- (exclusief BTW en verzendkosten). Na 15 februari 2002 kost het VBN-Statistiekboek 2001 113,50 (exclusief BTW en verzendkosten).

Verder is het mogelijk om bij de VBN, tegen een vergoeding meer gedetailleerde statistische informatie te verkrijgen, zoals bijvoorbeeld een productgroepenoverzicht per maand.

Wilt u dit VBN-Statistiekboek 2001 bestellen of wenst u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met de VBN, mevrouw Lucas, telefoon (071) 565 95 92 of per e-mail: (info@vbn.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie