Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Populieren aan de Piet Avontuurstraat Breda verdwijnen

Datum nieuwsfeit: 17-01-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

17-01-2002

Populieren aan de Piet Avontuurstraat verdwijnen grotendeels De bijzondere populiersoort (Populus suaveolens) aan de Piet Avontuurstraat blijft behouden. 23 van deze populieren die aan het trapveldje van de Piet Avontuurstraat staan worden wel gekapt. Deze bomen moeten plaats maken voor woningen (het Wagemakerspark). Drie populieren blijven aan het trapveldje staan. Daarnaast worden op het trapveldje minimaal vier bomen van dezelfde soort teruggeplant.

Bedenkingen
De afdeling Projectmanagement van de dienst RME heeft een kapvergunning aangevraagd voor 26 populieren aan de Olympiastraat/Piet Avontuurstraat ter hoogte van het trapveldje. Op die plek moeten twee toegangswegen worden aangelegd voor ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie