Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 17-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten


Politiebericht Den Bosch 17-01-2002
Politiebericht district Den Bosch

MAN AANGEHOUDEN MET DRUGS, `s-Hertogenbosch

Woensdagmiddag is een 34-jarige man uit Culemborg aangehouden. Door politiemensen werd gezien dat hij Marconistraat in `s-Hertogenbosch drugs aan het verkopen was. Bij zijn aanhouding bleek hij nog in het bezit te zijn van 17 bolletjes drugs, vermoedelijk crack- Cocaïne. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

GRAFITTISPUITER AANGEHOUDEN, Empel

Woensdagmiddag is een 14-jarige jongen uit `s-Hertogenbosch aangehouden. De jongen werd op de Valeriaan in Empel betrapt toen hij grafitti aan het spuiten was een elektriciteits-huisje. De jongen zal worden overgedragen aan het bureau HALT.

MAN BEROOFD VAN KOFFER, Rosmalen

Woensdagavond is een 48-jarige man uit Kaatsheuvel van zijn attachékoffer beroofd. De man kwam rond 21.00 uur vanuit een bedrijf aan de Graafsebaan in Rosmalen naar zijn auto gelopen. Nadat hij de deuren van zijn auto had geopend en het koffertje op de achterbank had gelegd, wilde hij de ramen van zijn auto schoonmaken. Terwijl hij daarmee bezig was, kwamen 3 mannen op hem aflopen. Een van hen sprak hem aan, terwijl hij door de andere twee werd vastgegrepen. Het lukte de man niet om zich los te rukken. Degene die hem had aangesproken pakte uit de auto de attachékoffer. Hierop rende de drie naar een langs de Graafsebaan geparkeerde donkere personenauto, waarin vermoedelijke een vierde man zat. De auto verdween in de richting van het Shell benzinestation. De drie berovers waren tussen de 20 en 25 jaar, ze droegen donker kleding en mutsen en waren mogelijk van zuid Europese of noord Afrikaanse herkomst. In het koffertje zaten per-soonlijke papieren van het slachtoffer.

De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien tussen 20.50 en 21.10 uur op de parkeerplaats van de bouwmarkt aan de Graafsebaan in Rosmalen. De politie is bereikbaar op 0900-8844.

ILLEGALE VREEMDELING, `s-Hertogenbosch

Woensdagavond werd op de Maaspoortweg in `s-Hertogenbosch een auto gecontroleerd. De bestuurder bleek een 31-jarige man uit Spanje te zijn. Bij de controle bleek dat de man ille-gaal in Nederland verbleef. Hij zal zo snel mogelijk uit Nederland worden verwijderd.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

Donderdagmiddag is een 43-jarige man uit Eindhoven aangehouden. De man was in een winkel aan de Hinthamerstraat in `s-Hertogenbosch betrapt toen hij een zestal truien en en-kele paren sokken wegnam. De man rende met de spullen de winkel uit. Een beveiligingsbe-ambte had de man bij de bibliotheek achterhaald en kon hem daar aanhouden. Tegen de Eindhovenaar is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij in de loop van de middag heengezonden.

POLITIE ZOEKT GETUIGEN VAN VERKEERSONGEVAL (s-Hertogenbosch)

De politie van Den Bosch heeft, ondanks de analyse van de technische verkeersdienst, vraagtekens bij de toedracht van een verkeersongeval dat afgelopen zondag, 13 januari omstreeks 17.00 uur plaats heeft gevonden op de kruising van de Bruistensingel met de Harendonkweg in s-Hertogenbosch. Bij dit verkeersongeval raakte een 28-jarige Bossche motorrijder vrij ernstig gewond toen hij op het kruisingsvlak in botsing kwam met een personenauto van het merk BMW die werd bestuurd door een 35-jarige inwoner van s-Hertogenbosch. De politie verzoekt getuigen van dit ongeval contact op te nemen met het politieteam Noord-West. Telefoon 0900-8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie