Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Friesland

Datum nieuwsfeit: 17-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Friesland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Friesland 17-01-2002
Politieberichten van 17/1 (07.00 uur t/m 13.00 uur)

Leeuwarden: inbraak woning
Afgelopen nacht werd ingebroken in een woning aan de Huizumerlaan. Het slot in de voordeur werd vernield. Terwijl de bewoners boven lagen te slapen, werd de woonkamer doorzocht. Een rijbewijs, een pinpas en een klein geldbedrag werd weggenomen. De 46-jarige bewoner heeft aangifte gedaan.

Wommels: aanrijding met gewonde
Woensdag omstreeks 11.50 uur vond op de kruising Walperterwei De Terp een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fiets. De autobestuurster, een 39-jarige inwoonster van Easterein, kwam vanaf de Walperterwei en zag door de laagstaande zon een fietsster, een 36-jarige inwoonster van Wommels, die over de Terp deze kruising naderde, over het hoofd. De fietsster raakte gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis in Sneek.

Fryslân: aankondiging controles
Zaterdag 19 januari wordt door de radarcontroleurs van het bureau verkeershandhaving gecontroleerd op snelheid op de N384, tussen Winsum en Franeker. Twee dagen later staat de radarapparatuur opgesteld op de N355, tussen Buitenpost en de provinciegrens. Woensdag 23 januari wordt gecontroleerd tussen Oldeholtpade en de afslag A32, N351. Ook elders zal in die week worden gecontroleerd op snelheid en de andere items van het project Fryske diken, namelijk het dragen van de gordel, het rijden door rood licht, alcohol en het dragen van de helm.

Molkwerum: diefstal auto
Afgelopen nacht werd vanaf de Hellingstrjitte een personenauto, merk Opel Corsa, kleur wit, voorzien van het kenteken FB-DD-47 gestolen. De auto was eigendom van een 28-jarige inwoner van Molkwerum, die aangifte heeft gedaan.

Bureau Communicatie: 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie