Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vals 50 eurobiljet aangetroffen in Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 17-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 17-01-2002
2e Persbericht donderdag 17 januari 2002

Politieberichten

Eindhoven: Vals 50 Eurobiljet aangetroffen
Afgelopen weekend is in een horecagelegenheid aan de Keldermansstraat met een vals biljet van 50 betaald. Toen een medewerker van het bedrijf deze week geld naar de bank ging brengen merkte een bankmedewerker het verdachte Eurobiljet op. Deze schakelde de politie in die vervolgens het biljet in beslag nam. De Technische Recherche heeft het aange-troffen exemplaar inmiddels onderzocht en vastgesteld dat het om een ingescand biljet gaat met een geïmiteerd hologram.

Helmond: Autogordelcontrole
Op de President Rooseveltlaan heeft de politie donderdagochtend een autogordelcontrole gehouden. Hierbij werden 150 autos gecontroleerd. In totaal kregen twaalf personen een bekeuring omdat ze geen gordel droegen.

Helmond: Verdachte diefstal uit winkel aangehouden Donderdagmorgen om 10.45 uur is in een winkel aan de Torenstraat een 33-jarige vrouw uit St. Oedenrode aangehouden. Zij nam daar een aantal pakken waspoeder weg zonder deze bij de kassa af te rekenen. De vrouw is overgebracht naar het politiebureau. Tegen verdach-te is proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Snelheidscontrole
Donderdagmorgen tussen 9.45 en 10.30 uur is op de Venuslaan een snelheidscontrole ge-houden. 7 automobilisten kregen een proces-verbaal, omdat zij harder reden dan de toege-stane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid was 80 km/u. 2 automobilisten gin-gen op de bon voor het niet dragen van de autogordel.

Eersel: Inbraak in een bedrijf
Tussen woensdagmiddag 16.45 en donderdagmorgen 7.45 uur is ingebroken in een bedrijf aan de Lange Voren. Het slot van de toegangsdeur is opengebroken. Uit het pand verdween een grote hoeveelheid elektrisch gereedschap.

Eersel: Verlichtingscontrole
Op de Schadewijkstraat is donderdagochtend een verlichtingscontrole gehouden. Hierbij werden twee fietsers bekeurd omdat ze zonder licht fietsten.

Waalre: Snelheidscontrole
Op de Willibrorduslaan zijn donderdagochtend tussen 8.35 en 11.00 uur
1.436 voertuigen op snelheid gecontroleerd. Hiervan reden 96 bestuurders harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid was 79 km/u.

Valkenswaard: Diefstal portemonnee
Donderdagmiddag rond 14.00 uur is van een 41-jarige vrouw uit Bergeyk haar portemonnee gestolen. Zij was aan het winkelen op de Markt. Bij het afrekenen zag ze dat de portemon-nee uit haar tas verdwenen was. In de portemonnee zaten enkele pasjes en 26 Euro.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie