Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wim van Dalen aanvaardt directeursfunctie STAP

Nationaal Instituut voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie

Woerden, 17 januari 2002

Wim van Dalen aanvaardt directeursfunctie STAP

Per 1 maart 2002 zal Wim van Dalen zijn functie neerleggen als coördinator van het Alcoholvoorlichtingsproject bij het NIGZ. Wim van Dalen wordt vanaf die datum directeur van de Stichting Alcoholpreventie (STAP). Het NIGZ neemt daarmee afscheid van een zeer gewaardeerde collega die vanaf 1997 de alcoholcampagne Drank maakt meer kapot dan je lief is met enthousiasme heeft gedragen en geleid.

Het NIGZ is momenteel bezig met de werving van een nieuwe campagneleider die het Alcohol Voorlichtings Project (AVP) met grote inzet en deskundigheid zal continueren. Totdat een opvolger is aangesteld zal Marion Rikken, manager van het cluster Onderwijs & Jongeren als inhoudelijk waarnemer optreden. Voor de (vak)pers zal Ronald Jas, communicatieadviseur van het NIGZ tijdelijk als woordvoerder van het Alcoholvoorlichtings Project op gaan treden.


---
Voor informatie: (mrikken@nigz.nl)

Meer informatie
NIGZ; Marion Rikken (0348 - 437 631), e-mail (mrikken@nigz.nl) STAP: dhr Y. Dijkstra, tel.:0566-623650, e-mail: (ydijkstra@hotmail.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie