Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HITMA introduceert nieuw testsysteem voor filters

Datum nieuwsfeit: 18-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Nieuw testsysteem voor be- en ontluchtingsfilters

UITHOORN, 20020124 -- Pall heeft een geavanceerd en gebruiksvriendelijk integriteitstestsysteem ontwikkeld voor het testen van be- en ontluchtingsfilters. Dit Palltronic Aquawit-systeem wordt in Nederland op de markt gebracht door de HITMA-groep in Uithoorn. HITMA biedt met het Aquawit-systeem, gecombineerd met het Pall Emflon PFR-filter, het Advanta-filterhuis en de bijbehorende Trace Heater, een complete oplossing voor steriele WFI-tankbeluchting.

Met de Palltronic Aquawit worden alle fases van de 'Water Intrusion Test' automatisch uitgevoerd. De testprocedure start na het verbinden van de unit aan het filtratiesysteem. Het vullen, testen, draineren en drogen gebeurt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie