Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven e.o 18-01-2002

Datum nieuwsfeit: 18-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten


Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 18-01-2002 2e Persbericht vrijdag 18 januari 2002

Politieberichten

Eindhoven: Diefstal auto
Tussen donderdagmiddag 17.30 en vrijdagmorgen 9.30 uur is vanaf de Sonseweg een grijze personenauto, Opel Corsa, kenteken KY-30-BZ, gestolen.

Helmond: Inbraak in een bedrijf
Tussen maandagmiddag 15.00 en donderdagmiddag 16.00 uur is ingebroken in een bedrijf aan de Kanaaldijk Noord Oost. Een lichtkoepel op het platte dak is vernield. Uit het pand zijn 4 kachels gestolen.

Veldhoven: Diefstal uit een bedrij
Afgelopen nacht zijn uit een bedrijfspand aan de Plank 6 computers en laptops gestolen. Onbekend is hoe men het pand binnenkwam.

Son: Man valt vrouw lastig
Donderdagmiddag rond 17.30 uur is op de Ekkersweijer 5000 een 20-jarige vrouw uit Eind-hoven door een onbekende man lastig gevallen. Zij liep daar naar de bushalte. De onbe-kende man kwam naar haar toegelopen. Hij sprak haar aan. Direct daarop zag de vrouw dat de man zijn geslachtsdeel uit zijn broek had hangen. Zij begon te gillen, waarop de man haar probeerde vast te grijpen. De vrouw wist dat te voorkomen en liep snel weg. De dader tenger van postuur was ongeveer 25 jaar oud, lang 1.80 1.85m. en had donkerblond kort geknipt haar. Hij droeg donkerkleurige kleding en een leren jas.

Geldrop: Poging beroving bromfietser
Donderdagavond tussen 21.30 en 22.00 uur is van een 16-jarige bromfietser uit Eindhoven gepoogd zijn bromfiets te stelen. Hij reed over het fietspad van de Eindhovenseweg richting Eindhoven. Een automobilist sneed hem daar af, waarop hij moest stoppen. Uit de auto, een donkerkleurige Opel Kadett, sprongen twee mannen. De bijrijder liep naar de bromfietser. Hij sloeg de bromfietser meerdere malen, die op de grond viel. Vervolgens schopte de bijrijder het slachtoffer. Direct daarop nam de autobestuurder zijn bromfiets en liep ermee richting auto. Op dat moment kwam een auto uit de richting Geldrop gereden. De daders schrokken, liepen naar hun auto, stapten in en reden snelweg. Het slachtoffer liep diverse letsels op aan zijn hoofd. Hij klaagde over pijn in de buik en rug en moest zich onder doktersbehandeling stellen. Signalement verdachten: Bestuurder: leeftijd 20-25 jaar, 1.70 m. groot, smal postuur met rasta haardracht. De bijrijder: leeftijd 20-25 jaar, 1.70m. groot, breed postuur, kaal hoofd. Beiden hadden een lange leren jas aan. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie afdeling Geldrop, tel. 0900 8844.

Deurne: Verkeerscontrole
Vrijdagmiddag is op de Liesselseweg een verkeerscontrole gehouden. 9 automobilisten kregen een bekeuring voor het niet dragen van de autogordel en 2 bromfietsers voor een te hoog vermogen.

Op de rotonde Binderendreef Helmondseweg zijn vanmiddag 15 automobilisten bekeurd voor het niet gebruiken van de richtingaanwijzers.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie