Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Drenthe 18-01-2002

Datum nieuwsfeit: 18-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Persberichten

van vrijdagmiddag 18 januari 2002
16:27 vrijdag 18 januari 2002

Roel Hallink
0651 - 528156

COEVORDEN

Agenten hebben vrijdagmorgen in Coevorden een bestuurder van een autotransporter uit Hoogeveen aangehouden. De ademtest wees uit, dat de man met het onwaarschijnlijk hoge promillage alcohol van 3,2 achter het stuur had gezeten. Getuigen meldden de politie dat een straalbezopen man zijn vrachtauto had geparkeerd naast een rij geparkeerde autos op de Friesestraat. Hij was daarna een supermarkt binnengestrompeld. Een getuige heeft de autosleutels uit het contact gehaald. De politie trof de man achter het stuur aanmet naast hem op de bank nog een aangebroken fles Berenburg, die hij net had gekocht bij de slijterij van de supermarkt. Nader onderzoek leverde op, dat hij nog tot mei 2003 ontzegging van de rijbevoegdheid had. De man is ingesloten.

EMMEN

Vijf bewoners van de Laan van de Iemenhees, de Laan van het Kinholt (2x) en de Nijkampenweg in Emmen zijn in de nacht van donderdag op vrijdag het slachtoffer geworden van autokrakers. In alle gevallen is een zijruit van de auto ingeslagen en zijn de autoradios, al dan niet met cd speler, gestolen.

ASSEN

Bij een inbraak in een modezaak aan de Weierspoort in Assen zijn donderdagnacht 14 fleece truien gestolen. Men is in de winkel gekomen na vernieling van een grote ruit. Het rek waar de truien hingen stond midden in de winkel.

---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie