Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BARCO levert medische visualisatiesystemen aan Agfa-Gevaert

Datum nieuwsfeit: 18-01-2002
Bron: Euronext Brussels
Zoek soortgelijke berichten


Euronext Brussels

Persberichten - 18/01/2002

BARCO - Contract ter waarde van miljoenen euro voor levering van medische visualisatiesystemen door BARCO aan Agfa-Gevaert N.V.

Contract ter waarde van miljoenen euro voor levering van medische visualisatiesystemen door BARCO aan Agfa-Gevaert N.V. Kortrijk, 17 januari 2002, BarcoView tekende een contract voor drie jaar ter waarde van verscheidene miljoenen euro met Agfa-Gevaert N.V., voor de levering van een volledig gamma BARCO Medical 21 hoge-resolutie grijsschaal displays, grafische kaarten en ijkingssoftware. Agfa-Gevaert zal de BARCO producten in zijn portefeuille opnemen. Agfa heeft reeds leveringen ontvangen in Europa . Leveringen voor de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie