Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persbericht Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 18-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Persberichten

Vrijdagmorgen 18 januari 2002
09:03 vrijdag 18 januari 2002

Roel Hallink, tel: 0528-295033,
Ik verzorg de voorlichting en perspiket tot a.s. maandag


* Diefstal uit woning

ASSEN Gistermiddag werd ontdekt dat er was ingebroken in een woning aan de Weidebeemd. De dader(s) zijn via de achterdeur naar binnen gekomen en hebben het hele huis doorzocht. Nog niet duidelijk of er iets vermist wordt.

EMMEN Gisteren werd er aan de Dreyboom ingebroken in een woning. De da-der(s) zijn binnengekomen na het forceren van een raam van de woonkamer. Het gehele huis werd doorzocht. Weggenomen werd een videocamera.

Eveneens werd er gisteravond ingebroken in een woning aan de Haselackers. Hier konden de dader(s) binnenkomen na het forceren van de voordeur. Ook hier werd het hele huis doorzocht. Gestolen werden bankpasjes, geld, sieraden en leren jas-sen.

Ook werd er gisteren ingebroken in een woning aan De Dillen. Meegenomen werd geluidsapparatuur.

Aan de Husingecamp werd eveneens ingebroken in een woning. Ook hier is het huis doorzocht. Alle kleren uit de kasten werden op de grond gegooid. Gestolen werden een fotocamera, videocamera en diverse sieraden.


* Diefstal uit bedrijf

ASSEN Afgelopen nacht werd er ingebroken in een bedrijf aan de Weierspoort. Na het vernielen van een ruit, zagen de dader(s) kans om 14 truien mee te nemen. De schade bedraagt ongeveer 600.


* Diefstal van vissen

HOLLANDSCHEVELD Vanmorgen werd er aangifte gedaan door een 24-jarige in-woonster van Hollandscheveld van diefstal van haar vissen. Uit een vijver die achter de woning ligt, werden 19 koikarpers en een diamant steur gestolen.


* Vernieling van auto

HOOGEVEEN Afgelopen nacht werd er aan het Haagje een geparkeerde auto ver-nield. De ruiten werden ingeslagen. Een getuige zag een rode auto rijden, waarvan de bestuurder de dader zou zijn. De 31-jarige man werd even later in zijn woning aan de Spireastraat aangehouden. Hij is ingesloten en verdere onderzoek zal volgen.


* Caravan in brand

COEVORDEN Gisteravond brak er brand uit in een caravan aan de Bellweg. De 77-jarige bewoner keek t.v. toen deze plots ontplofte. De man kon op tijd ontsnappen en is met een paar brandwonden overgebracht naar het ziekenhuis in Hardenberg. De caravan brandde tot de grond toe af.
---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie