Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Heuvelrug, 09.15 uur

Datum nieuwsfeit: 18-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten


Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-01-2002
Politieberichten district Heuvelrug, 09.15 uur

Snelheidscontrole

WIJK BIJ DUURSTEDE - De politie van het district Heuvelrug heeft donderdagmiddag een snelheidscontrole uitgevoerd op de Amerongerwetering.

Tussen 17.15 uur en 17.45 uur werden 20 voertuigen gemeten met een lasergun. In totaal schreef de politie 4 bekeuringen uit. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 101 km/u.

Onverzekerd en zonder certificaat

DOORN Donderdagmorgen hield de politie een man staande omdat hij geen verzekeringsplaatje op zijn bromfiets had.

Omstreeks 08.45 uur kreeg de 32-jarige man uit Doorn een stopteken. Op de bromfiets zat geen verzekeringsplaatje. Ook kon hij geen verzekeringsbewijs en bromfietscertificaat tonen. De bestuurder beweerde wel een certificaat te hebben. De agenten gaven hem tot vrijdag de kans het certificaat te laten zien. Voor het niet hebben van een geldige verzekering kreeg de man een bekeuring.

Snelheidscontrole

RHENEN Op de Grebbeweg heeft de politie donderdagmiddag een snelheidscontrole uitgevoerd.

In twee en een half uur tijd werden 1423 voertuigen gecontroleerd. In totaal kregen 130 bestuurders een bekeuring voor te hard rijden. Op de Grebbeweg geldt een maximum snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 85 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie