Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Maasland

Datum nieuwsfeit: 18-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten


Politiebericht Oss 18-01-2002
Politiebericht district Maasland

ONDER INVLOED

De politie heeft afgelopen nacht op de Hertogensingel in Oss een 24-jarige man uit Oss aan-gehouden omdat hij zonder invloed reed. De man kreeg een rijverbod van een uur en een proces-verbaal.

BEELDSCHERMEN WEG

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een kantoorpand aan de Meerstraat in Heeswijk-Dinther. Na het vernielen van een raam namen de daders drie beeldschermen weg en een klein geldbedrag.

AANGEHOUDEN NA ACHTERVOLGING

De politie heeft vandaag op de Rossinistraat in Oss een 19-jarige man uit Hussenberg aange-houden. Buurtbewoners hadden gezien dat de man probeerde in te breken in een woning aan de Willaertstraat in Oss. Toen de jongeman ontdekte dat hij was gezien door de gewaar-schuwde politie, nam hij de benen, maar kon na een korte achtervolging worden aangehou-den. De man wordt op dit moment verhoord.

VROUW KOMT OM HET LEVEN NA AANRIJDING

Bij een aanrijding vanmorgen op de Laag Beugt in Heeswijk Dinther is een 26-jarige vrouw uit Oss om het leven gekomen. Een persoon raakte zwaar gewond, twee mensen lichtge-wond. Het ongeval ontstond nadat vermoedelijk een autobestuurder uit Oss (leeftijd niet bekend) tijdens een inhaalmanoeuvre de macht over het stuur verloor. Hij kwam daarbij op de ver-keerde weghelft terecht waarna een 50-jarige autobestuurster uit Veghel frontaal op hem botste. Een 18-jarige rijschoolleerlinge, afkomstig uit Volkel, reed vervolgens tegen de auto van de Veghelse aan. Het dodelijk slachtoffer was de passagiere van de autobestuurder uit Oss. Hij is zwaar ge-wond overgebracht naar het GZG-ziekenhuis in Den Bosch. Omdat de man bekneld zat heeft de politie assistentie gekregen van de brandweer. Ook was een traumahelicopter ter plaatse. De vrouw uit Veghel en haar 13-jarige zoon (passagier) zijn vervoerd naar het ziekenhuis in Veghel met respectievelijk een handfractuur /een gekneusd borstbeen en nierletsel. De rij-schoolleerlinge kwam met de schrik vrij. De Laag Beugt is geruime tijd aan beide zijden afgesloten geweest.

VROUW BEROOFD VAN PORTEMONNEE

Vanmiddag is op de hoek Oostwal/Hooghuisstraat in Oss een vrouw beroofd van haar portemonnee. Het 33-jarige slachtoffer, afkomstig uit Oss, had kort tevoren enkele honderden euros gepind, toen zij werd aangesproken door een man die als passagier uit een auto stapte. Hij sprak de vrouw aan en vroeg haar de weg. Tijdens dit gesprek heeft hij vermoedelijk de portemonnee van de vrouw afgenomen. Nadat hij de benen had genomen rende hij weg de Hooghuisstraat in, in de richting van de Berghemseweg. De autobestuurder reed verder over de Oostwal in de richting van de Molenstraat.

Signalement passagier:

Ong. 20-25 jaar, lang 1.80 m., lichtbuirne jas met witte kraag en manchetten

Signalement autobestuurder:

Ong. 30-40 jaar, lang 1.60 m. , ringbaardje droeg blauwe jas

De politie zoekt contact met mensen die mogelijk getuige zijn geweest van het gesprek tus-sen de dader en het slachtoffer, danwel de man hard hebben zien weghollen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie