Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Eemland noord

Datum nieuwsfeit: 18-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-01-2002
Politieberichten district Eemland noord, 10.15 uur

Oproep getuige(n)

SOEST Op zaterdagmiddag vond op de kruising van Weedestraat met de Stadshouderslaan een aanrijding tussen een fietster en een automobiliste plaats waarbij de automobiliste doorreed.

Een 41-jarige fietster uit Soest werd op de kruising aangereden door een 67-jarige vrouw uit Nijmegen. De Nijmeegse had de vrouw op haar fiets niet gezien. Na aanrijding stopte de automobiliste niet maar reed gewoon door.

Het slachtoffer wist nog net het kenteken van de auto te noteren en schakelde de politie in. Uiteindelijk kon de politie de identiteit van de veroorzaker achterhalen. De vrouw verklaarde niet van de aanrijding af te weten. Het slachtoffer liep geen verwondingen op. Haar fiets raakte zwaar beschadigd.

De politie is op zoek naar getuige(n) van deze aanrijding. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Eemland noord, tel.: 0900 88 44.

Alcoholcontrole

BUNSCHOTEN/ SPAKENBURG Op de Amersfoortseweg heeft de politie donderdagavond een alcoholcontrole uitgevoerd.

Tussen 20.30 uur en 22.00 uur werden 122 blaastesten afgenomen. Geen van de bestuurders had te veel gedronken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie