Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 18-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 18-01-2002
Mediabericht 18 januari 2002, 15.00 uur

Regio - 23 bekeuringen bij snelheidscontroles

SWALMEN - De politie Limburg-Noord heeft donderdagmiddag bij snelheidscontroles in Swalmen op de Rijksweg Noord 23 automobilisten bekeurd voor het overschrijden van de maximum snelheid. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 95 km/u waar 80 de limiet is.

BLERICK Bij een snelheidscontrole op de Eindhovenseweg zijn vrijdagmorgen van de 1490 automobilisten 170 over de schreef gegaan. De limiet van 50 km/u werd door hen overschreden met als hoogste snelheid 83 km/u.

VENLO Bij een snelheidscontrole op de Karel van Egmondstraat heeft de politie vrijdagmorgen 57 processen-verbaal opgemaakt. Er werden 282 voertuigen gecontroleerd en de hoogste snelheid bleek 78 km/u te zijn, waar 50 km/u de limiet is.

Regio Winkeldieven aangehouden

ROERMOND - Een 64-jarige vrouw uit Roermond is donderdagmiddag aangehouden in een winkel aan de Kempweg. Zij werd betrapt op het wegnemen van levensmiddelen en rookwaren voor een bedrag van 23,63. De vrouw heeft een boete in het kader van het lik op stukbeleid gekregen van 184.

PANINGEN Personeel van een warenhuis aan de Markt heeft donderdagmiddag een 43-jarige inwoonster van Panningen aangehouden voor het plegen van winkeldiefstal. De vrouw nam een portemonnaie weg zonder deze te betalen. De waarde ervan bedroeg 29,95 en de vrouw kreeg hiervoor in het kader van snelrecht een boete van 115 die zij contant betaalde.

Wanssum - Verkeersletsel

WANSSUM Bij een aanrijding tussen drie personenautos op de Brugstraat, hebben twee bestuurders letsel opgelopen aan nek en rug. Zij werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De aanrijding ontstond omstreeks 17.20 uur ter hoogte van het benzinestation. Daar was de de 18-jarige bestuurder uit Wanssum even afgeleid en kon niet tijdig stoppen voor een voor hem stilstaande auto. Hij reed met ongeveer 50 km/u achterop de auto van de 22-jarige automobilist uit Bergen die daardoor weer achterop de auto van de 55-jarige bestuurder uit Eindhoven knalde. Het resultaat was een behoorlijke materiële schade en een enorme file. Die werd door twee verkeersbrigadiers in goede banen geleid. Zij toonden hiertoe eigen initiatief en gezien het grote verkeersaanbod bleek dit van groot belang.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie